Produse Chimice

Alpha Calcit

Alpha Calcit Füllstoff Gesellschaft cu sediul central din Köln este unul dintre principalii furnizori de materiale de umplutură și pigmenți albi pentru numeroase industrii din Europa, SUA, Africa și Asia. Toate activitățile privind vânzările, logistica, aplicarea și administrarea sunt coordonate la Köln. Compania bine stabilită a fost înființată în 1922 și a fost o întreprindere condusă de familie – în a treia generație acum – încă de atunci. Lanțul complet de resurse – depozitele de materii prime, mineritul, producția, producția, precum și companiile de distribuție – este integrat vertical în cadrul grupului Alpha Calcit. Calitatea indispensabilă a materiilor prime este garantată de zeci de ani datorită faptului că Grupul Alpha Calcit deține depozitele de materii prime sau are contracte pe termen lung de cumpărare. Companiile de producție din cadrul grupului Alpha Calcit sunt stabilite unde există o materie primă excelentă care să permită producerea de umpluturi minerale și pigmenți de înaltă calitate. Mai mult de 150 de angajați reprezintă compania pe piață. Siturile de producție se află în Germania, Austria, Italia, Olanda și Turcia.

Sun Chemical

Împreună cu DIC, Sun Chemical are vânzări anuale de peste 7,5 miliarde de dolari. Peste 20.000 de angajați in 176 de filiale in 63 de țări lucrează zilnic pentru a satisface nevoile clienților prin îmbunătățirea performanței în ceea ce privește esențele afacerii, cum ar fi livrarea fiabilă, la timp și calitatea consistentă a produselor. Sun Chemical oferă soluții pentru nevoile unice ale clienților și aduce: idei noi și cele mai noi tehnologii pe piață.
Sun Chemical, membru al grupului DIC, este un producător important de cerneluri tipografice, acoperiri și materiale, pigmenți, polimeri, compuși lichizi, compuși solizi și materiale de aplicație.
Sun Chemical Corporation este o filială a Sun Chemical Group Coöperatief U.A., Olanda, și are sediul în Parsippany, New Jersey, SUA.

Carusel

Gama de produse CARUSEL este produsa si distribuita de MECROSYSTEM SRL.
Produsele CARUSEL sunt realizate in sistem de management al calitatii ISO 9001:2000.